FILOZOFIA BARDAR

La doar 15 km de Capitală, în inima Moldovei, într-o superbă podgorie de struguri albi din zona Codrilor, s-a născut “Vinăria Bardar”, vin[ria tradiției care dăinuiește de peste 8 decenii. Dintr-o mică distilerie cu un potențial mare, a fost pusă în funcțiune o întreprindere în care căldura soarelui, vița-de-vie bogată și îngrijită, lemnul de stejar secular, dar și măiestria angajaților, au creat o armonie absolută pentru producerea divinurilor de calitate.

Pentru ca acestea să fie distinse și să îmbine gustul catifelat cu aromele sofisticate de flori, vanilie, ciocolată, migdale sau fructe, sunt păstrate cu sfințenie și învechite de-a lungul anilor în butoaie de stejar. Datorită procesului tehnologic, divinul Bardar devine un buchet imperial și unic format din cele mai alese boabe de struguri. Landșaftul somptuos din Bardar, precum și condițiile climaterice specifice zonei influențează considerabil asupra produsului finit.

“Doar struguri, stejar și răbdare”. Acestea sunt ingredientele necesare pentru fabricarea Divinului Bardar, un distilat de vin EXCLUSIVIST și AUTENTIC!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *